Sportquiz wederom prooi voor FC Prügel

De 11de Willibrord Sportquiz die afgelopen Zaterdag werd gehouden is na een zenuwslopende finale gewonnen door team FC Prügel die daarmee de quiz voor de vierde keer wist te winnen. Met 19 teams van drie deelnemers blijkt dat de quiz ook na 11 jaar nog niets aan populariteit heeft ingeboet. Met deelnemers uit onder meer Leens, Eenrum, Ten Boer, Uithuizen en zelfs Utrecht was Café Restaurant Willibrord het podium van een zeer geslaagde en gezellige sport avond voor jong en oud.

Voorzittershamer

Het bestuur van de vv.Kloosterburen heeft sinds kort de beschikking over een heuse voorzittershamer.
Door Prins Anne Jan en Adjudant Luuk is tijdens het ontbijt op de maandagmorgen de hamer aangeboden.
De hamer is met vreugde in ontvangst genomen.
Onze dank hiervoor is groot.
De hamer zal op de eerstvolgende Algemene Ledenvergadering in gebruik worden genomen.

Theo Wijma, voorzitter.

Agri Personeel sponsor bij vv Kloosterburen

Agri Personeel is de personeelsbemiddelaar in de agrarische sector en wil zich graag aansluiten bij de vv Kloosterburen om zo ook samen te werken met de Klooster"Boeren". Op de foto worden door Agri Personeel nieuwe presentatiejassen aangeboden aan de 1e selectie van vv Kloosterburen. Agri Personeel sluit zich aan als sub sponsor bij de vv Kloosterburen.

Voorafje Klooster 2 vs Klooster 3

Zondag a.s. 5 mei staat de plaatselijke derby weer op het programma. Kloosterburen2 tegen Kloosterburen 3. Aanvankelijk zou de wedstrijd plaatsvinden op het 2e veld, maar na rijp beraad tussen club, gemeente, politie en de horeca is besloten om te spelen op het hoofdveld. Er wordt namelijk een grote toeloop van supporters verwacht en dat is gemakkelijker in goede banen te leiden bij het hoofdveld.

Kloosterburen 1 - Drieborg 1 ( 0- 0 )

VV Kloosterburen trots op “Klooster 1”.

Voor aanvang van het huidige seizoen moesten er binnen de VV Kloosterburen beslissingen worden genomen ten aanzien van het 1e elftal. Het werd duidelijk dat er een paar ervaren spelers zouden stoppen en andere spelers hun heil gingen zoeken bij een andere vereniging. Hier loop je een keer tegen aan en het is dan zaak om te kijken wat de beste oplossing is voor de vereniging. Binnen de vereniging is er breed overlegd en daaruit kwam naar voren dat verjonging en het opbouwen van een nieuw team de voorkeur kreeg.