Sponsors van de vv Kloosterburen zijn creatieve ondernemingen!!

Het zijn andere tijden voor iedereen en we verlangen naar het oude. Heerlijk langs de lijn en na afloop een sociaal praatje en drankje. De sportparken liggen er fantastisch bij en daar moet nu eigenlijk volop drukte zijn en sportieve prestaties. Op dat zelfde sportpark hangen vele reclameborden van bedrijven die nu ook anders moeten ondernemen, stil liggen of kansen zien.

Voortgang samenwerking jeugd

Een paar maanden geleden hebben wij gemeld dat wij (vv Kloosterburen, VVSV ’09 en FC LEO) met elkaar in gesprek zijn om de mogelijkheden te verkennen van samenwerking op het gebied van jeugdteams. Wij hebben daarbij aangegeven voor half april u, als ouders en leden, nader te willen informeren over de ontwikkelingen.

3e Ronde Uitverkoop kantine 21 APRIL a.s.

Per Corona Sale|
In samenspraak met het bestuur is besloten nu de kantine voorraad op te schonen en te verkopen. Dit ivm de duur
van de coronamaatregelen en de houdbaarheid van de artikelen.

De kantine wil graag zijn voorraden kwijt en stelt daarom leden, vrienden en sponsoren in de gelegenheid, artikelen
waarvoor een houdbaarheidsdatum geldt, tegen inkoopsprijs aan te schaffen. De artikelen kunnen per persoon, onder strikte hygiënevoorwaarden, worden opgehaald.
We starten Dinsdagavond 21 april van 19:00u - 21:00u
Bel/app vooraf Bart Korhorn of Harry Reitsma voor een afhaaltijdstip en geef dan evt. door wat je zou willen aanschaffen.