Walking Football

Collega's

Op vrijdag 29 november a.s. organiseren wij een Walking voetbal event in Ulrum. Deze middag organiseren wij samen met Mick Duzink (Manager Maatschappelijke projecten, Stichting FC Groningen in de Maatschappij) en Erwin Bloeming (Huis van de Sport Groningen en verenigingsadviseur gemeente Het Hoogeland) en studenten van de Hanzehogeschool. De middag begint om 14.00 uur. Inloop kan vanaf 13.30 uur. Aanwezig zijn de OldStars FC Groningen en teams uit de regio. Ook VV Warffum en VV Corenos doen mee.

Warm onthaal

...en wat vond u er van? Ondanks een iet wat gure voetbaldag geen gehannes, maar een warm onthaal door onze koffieHansen. Heeft ook vast invloed gehad op de winst van EKC en FcLEO.(red.)

foto: Harrie

Competitie FC LEO 1 in Kloosterburen

(gelezen op Fc LEO site- red.)

Het eerste elftal van FC LEO zal haar laatste vier thuiswedstrijden voor de winterstop spelen in Kloosterburen. Door de renovatie van het hoofdveld en trainingsveld in juli waren wij genoodzaakt om de thuiswedstrijden van alle teams op het tweede veld te spelen. De conditie van het tweede veld is op dit moment dusdanig dat wij besloten hebben om het veld te ontlasten door de wedstrijden van het eerste elftal te verplaatsen naar Kloosterburen.