Wedstrijdballen voor EKC 2 dames

Harm en Mariëlle Mulder van Aardappelveredelingsbedrijf Mulder VOF en Joost Mulder van Joost Bestrating beiden uit Eenrum en ook nog broers van elkaar hebben zaterdag 19 oktober het tweede damesvoetbalelftal van EKC Eenrum/Kloosterburen voorafgaand aan de competitiewedstrijd tegen Noordpool UFC uit Uithuizen op sportpark “Westerklooster” te Kloosterburen vijf wedstrijdballen aangeboden. De dames namen deze geste zeer van harte want middels drie treffers van Chantal Hofman werd Noordpool UFC met een 3-0 nederlaag naar huis gestuurd. De dames staan nu op een gedeeld eerste plaats en draaien lekker mee in de competitie.

Op de foto staan op de achterste rij v.l.n.r. Harm Mulder, Joost Mulder, Mariëlle Mulder, Henk Struiksma (grensrechter) en Theo Knol (trainer/coach). In de middelste rij v.l.n.r. Inge Mulder, Romy Rijzinga, Mila Bolt, Marieke Roggeveld, Maaike Remijn, Annika Werkman, Joni Lukkien en Birgit Bruinink. Vooraan geknield zitten Marlies Tammens, Liesanne Tammens, Iris Knol, Nikki Werkman (keepster), Johanna van de Steeg, Chantal Hofman en Judith Zuidersma.