Kloosterburen O11 – ’t Hogeland O11

Vandaag moesten we uit tegen het Hogeland in Warffum. Twee week geleden hebben we ook al tegen hun gespeeld. Toen werd het 5-3 voor ons, en vandaag was het 1-0. Het was net zoals toen, voetballen met best veel regen. Dat mocht de pret niet drukken, want we hadden er zin in. We hadden tijdens de wedstrijd veel over gespeeld, de eerste helft waren we even goed, maar nadat we pauze hebben genomen, waren we iets beter. We hadden samen heel veel conditie maar het leek in de tweede helft nog iets meer. We hadden 3 wissels 7 man op het veld. Na 10 minuten in de 2de helft heeft Mirthe het eerste en enigste doelpunt gemaakt. Ook de tegenpartij had kansen, maar gelukkig dat Jari alle ballen tegen heeft gehouden .Ik hoop dat we kampioenen worden.

Dit was het verslag van Roshani.