O11 Kloosterburen – Sios

O- 11 speelt deze ochtend , op 11-11- 2017 tegen Sios en ze winnen met, geloof het of niet, 11- 0! Alsof het zo moest zijn..

Ondanks het druilerige weer en een voetbalveld wat eigenlijk te nat was ging de wedstrijd gewoon door, en wat voor wedstrijd! Binnen vijf minuten was het eerste doelpunt een feit en al snel volgde er nog één. Mooi om te zien dat ze allemaal zo fanatiek zijn en dat ze zo goed op elkaar ingespeeld zijn. Sios had een aantal kansen maar de verdediging was te sterk en de bal kwam er niet door. Wel scoorde Kloosterburen nog drie keer en eindigde de eerste helft met 5-0. Na een bekertje ranja en een aantal yoga oefeningen had Kloosterburen de smaak te pakken en had Sios geen schijn van kans meer. Wel waren er veel blessures maar dat mocht de pret niet drukken, wat een bikkels! Na nog een aantal kansen van Sios en zes doelpunten van Kloosterburen eindigde deze wedstrijd met 11- 0 ! Goed gedaan toppers!

Jesse en Nienke Ruchti