Kloosterburen O15 - Aduard O15 (6 - 1)

Afgelopen zaterdag mochten wij tegen Aduard 2000 voetballen. Zij stonden nummer 2 in de competitie. Stonden……… want na onze overwinning staan ze nu 3e. In de stromende regen begonnen we aan onze wedstrijd onder leiding van Herman en Sander. De eerste 20 minuten ging het mooi gelijk op. Aan beide kanten waren er kansen, maar vielen er geen doelpunten.

De 24e minuut was daar Chantal die de eerste doelpunt scoorde en net voor rust maakte Jurgen de 2-0. Koud en nat gingen we de rust in voor een lekker bekertje thee. Na de rust gingen we los. Jan Willem, Mila scoorden elk 1 en Jurgen 2.

Allemaal stuk voor stuk mooie doelpunten, zeker met hulp van het middenveld en ook de spelers achterin. Dat mag ook wel genoemd worden. Vaak worden alleen de scoorders genoemd maar ook achterin houden Damian, Leco, Bas en Sietse veel spelers tegen om te scoren mochten ze langs het middenveld, bestaande uit Thomas, Jurgen, Jasper, Rene , Riko Jan, weten te komen.

Deze keer hebben Jan Willem en Reinier Scholtens ook weer met ons mee gevoetbald, dat ging heel goed.

Maar in de 70e minuut liet ik helaas een doelpunt door. Maar deze drie belangrijke punten hebben we weer binnen. We hebben nu 50 doelpunten mee en 9 tegen.

Volgende week op naar SIOS!!!!

Groeten André