Schalke 04 auf Tournee bij VV Kloosterburen, 13 mei 2018

Beste jeugdvoetballers,

Leren dribbelen als Leroy Sané, passen als Leon Goretzka of afwerken als Mesut Özil? Vanaf vandaag kunnen jeugdleden (6 t/m 15 jaar) uit de regio zich inschrijven voor de Schalke auf Tournee voetbaldagen bij onze club.

Om te vieren dat FC Schalke 04 naar ons toe komt ontvang je een naam en rugnummer naar keuze gratis achter op je eigen FC Schalke 04 voetbalshirt! Het enige wat je hoeft te doen is de kortingscode: SHIRTKONING te gebruiken en je aanmelden binnen 11 dagen.

Er zijn slechts 30 plekken beschikbaar bij vv Kloosterburen en hierbij geldt helaas dat vol ook echt vol is. Meld je daarom snel aan via www.schalkeauftournee.nl/aanmelden en vergeet je kortingscode niet in te vullen! De kosten voor deze dag zijn € 59,95 per persoon.

Zien we jou op 13 mei 2018 in het mooie blauwe FC Schalke 04 shirt spelen?

Mit Königsblauen grübe,