EKC zoekt een technisch coördinator.

EKC (Eenrum Kloosterburen Combinatie) is op zoek naar een technische coördinator met ervaringen om de vrouwen afdeling naar een hoger plan te brengen.

Het vrouwen voetbal wordt bij EKC serieus benaderd en is de laatste jaren enorm gegroeid tot een volwaardige afdeling van onze verenigingen.

Deze groei willen we graag goed begeleiden en zijn daarom op zoek naar iemand met de nodige ervaring op dit gebied van vrouwenvoetbal.

EKC 1 speelt in de 2e klasse en EKC 2 in de 5e klasse, EKC 1 wil graag een stabiele rol in de 2e klasse , met toekomst naar meer en EKC 2 wil graag op termijn naar de 4e klasse. Het vrouwenvoetbal zit bij ons ook in de groei, er is veel aanwas en talent. We hebben een positieve naam in de regio en speelster komen uit de gehele gemeente de Marne en daar buiten.

Taken technische coördinator:

•  Het begeleiden van trainers op trainingen en wedstrijden.
  •  Het verder ontwikkelen van onze organisatie.
  •  Trainers en speelsters individueel technisch beter maken.
  •  Trainers en speelsters individueel coachen.

EKC traint op maandag en woensdag en speelt zijn wedstrijden op zaterdag, afwisselend per competitieheft in Eenrum of Kloosterburen.

EKC wordt gesteund door een grote groep vaste supporters en tal van vrijwilligers binnen de vv Eenrum en vv Kloosterburen.

Wij bieden:

• Talentvolle enthousiaste spelersgroep.
  •  Ruimte om je plan te ontwikkelen.
  •  Serieus organisatie.
  •  Passende vergoeding.

U kunt reageren op deze vacature per mail: boltbosgraaf@hotmail.com

Info Ron Bolt 06-57585721