EKC 2 blijft ongeslagen

De reserves van ST Eenrum/Kloosterburen speelden zaterdag 28 april in Uithuizermeeden tegen het lager geklasseerde ST Corenos/De Heracliden. EKC 2 moest het stellen zonder haar topscoorster Chantal Hofman en Charlotte van Dort die met dames 1 meededen. EKC was in de eerste helft de betere ploeg en Inge Mulder zette haar team dan ook op 0-1. De thuisploeg wist nog langszij te komen maar met nog twee treffers zette Inge Mulder haar ploeg bij de rust op een 1-3 voorsprong.

In de tweede helft ging het wat minder. Coach Loes Korhorn haalde Joni Lukkin eruit daar deze al veel wedstrijden in de benen had. De thuisploeg gelukte het weer terug te komen naar 2-3 waarna Lukkin toch weer werd ingezet. Gelukkig voor EKC bleef het hierbij en won het met 2-3 waardoor de ongeslagen status gehandhaafd bleef.
Komende woensdag wacht de thuiswedstrijd tegen het Ulrummer VVSV’09 2, aanvang 19.00 uur te Kloosterburen.