Van de bestuurstafel…

Het seizoen 2017- 2018 is voorbij en er is weer genoeg gebeurd

-   We zijn als bestuur druk bezig om fondsen aan te schrijven voor een paar energie besparende maatregelen. We willen graag Led-verlichting op het trainingsveld. Daarnaast moet het asbest op het dak van de kantine worden verwijderd en een wens is om dan gelijk zonnepanelen er op te plaatsen. Inmiddels is een subsidie van het RVO inmiddels ontvangen. We houden jullie de komende maanden op de hoogte.

-   In de zomerstop gaan we ook een stappenplan maken t.o.v. de nieuwe wet AVG, de nieuwe wet om persoonsgegevens te beschermen.

-  De heer Ite Mulder heeft tijdens een geslaagde clubdag een puzzel gekregen van het sportpark. Ite is gestopt als consul en wij danken hem nogmaals voor zijn inzet in de afgelopen jaren.

-   Wij zijn zeer tevreden over onze blessurebehandelaar Herman Haan Sr. Hij is het afgelopen seizoen op de dinsdagavond aanwezig geweest om blessures te behandelen. Ieder lid van vv Kloosterburen kan bij hem in behandeling. Herman heeft de samenwerking met een jaar verlengd en daar zijn wij zeer blij mee. Hij heeft het ontzettend naar zijn zin bij vv Kloosterburen.

-  De gemeente heeft de drainage doorgespoten en dit ging vrij moeizaam. We wachten nog op een rapport en gaan dit aankaarten bij de gemeente. Het veld is er de laatste jaren niet beter op geworden. We willen dit graag met de huidige gemeente regelen voor de herindeling. We houden jullie op de hoogte.

-   In de zomerstop wordt er ook geklust op het sportveld. Het tegelpad rondom het hoofdveld wordt opnieuw gelegd. Er komt een afgeschermde plek voor fietsen op de grote parkeerplaats en mogelijk komt er een vloer in de uitbouw voor de kantine. Verder zal ook nog de riolering onder de kantine opnieuw aangelegd worden. Roland Staal gaat dit i.o.m. de klussers oppakken.

-   We hebben na een paar positieve gesprekken een nieuwe trainer aangesteld. Wieger Kooistra is onze nieuwe hoofdtrainer en hij woont in Groningen. Wieger heeft veel ervaring en komt op ons zeer gedreven over. We hopen dat het een goede en sportieve samenwerking word.

-  Tijdens de clubdag hebben we ook afscheid genomen van Theo Bos als grensrechter bij het 1e elftal. Tude (Theo) dank voor je jarenlange inzet voor de club. We zijn op zoek naar een vervanger dus weet je iemand laat het ons weten!

-   Bij de dames afdeling van EKC ook positief nieuws. De dames van EKC 1 hebben de districtsbeker gewonnen. In de finale werd afgerekend met Helpman. Een geweldige prestatie van dit team en dit werd terecht groots gevierd. Ook Dames 2 heeft een geweldig seizoen gehad onder leiding van Olger, ze hebben lang meegedaan om het kampioenschap en dit had niemand verwacht. We zijn dan ook blij dat beide trainers, Joost Gerdez en Olger Jonker, blijven. We zijn nog op zoek naar een ervaren iemand die de dames afdeling naar een hoger plan kan brengen. Verder heeft Loes Korhorn aangegeven dat ze leidster wil worden bij Dames 2.

-   Ron heeft aangegeven dat hij stopt als voorzitter bij de vv Kloosterburen. Hij wil meer tijd besteden aan andere zaken. Het bestuur is druk bezig om dit in te vullen. Dus weet iemand een kandidaat dan horen we dat ook graag!

-   Unive is naast Abiant ook subsponsor geworden bij de VV Kloosterburen. Ze zien het als een kans en een eer om hun naam te verbinden aan onze vereniging.

-  Misschien heeft u hem al zien staan in de kantine…. We hebben een prachtige nieuwe massief houten stamtafel. Rene bedankt voor je inzet hier voor. In de zomerstop zal er tevens een pinautomaat aangeschaft worden zodat er vanaf het nieuwe seizoen ook in onze kantine gepind kan worden!

- Bij deze willen wij Ite Mulder en Bob Bolt danken voor weer een jaar inzet met het lootjes verkopen bij het 1e elftal. Elk jaar is er een batig saldo van 1.500- / 1.700,- euro. Een zeer mooi resultaat voor de club. Dank heren.

– De Algemene Ledenvergadering (jaarvergadering) waarin wij terugblikken op het afgelopen seizoen is op 28 september.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en we zien jullie graag volgend seizoen weer!