Ron Bolt krijgt gouden waarderingsspeld KNVB

Tijdens de jaarvergadering van vrijdag 29 september j.l. heeft onze voorzitter Ron Bolt de gouden waarderingsspeld van de KNVB mogen ontvangen.

Ron had een aantal weken geleden aangegeven dat er een einde aan zijn periode als voorzitter moest komen.

Dit hebben wij ook aan de KNVB laten weten en dankzij zijn staat van dienst bij de VV (negen jaar voorzitter en ruim 25 jaar in het bestuur) en de inzet die hij voor de club heeft gegeven in al die jaren, wou de KNVB hem de gouden waarderingsspeld toekennen.

Uit de handen van Dhr. Wim Stroetinga, ambassadeur van de KNVB-Noord, kreeg hij deze speld met een oorkonde uitgereikt.

Tevens hebben wij Ron benoemd als erelid van de VV Kloosterburen om alles wat hij in de afgelopen jaren voor de club heeft gedaan en vast de komende jaren nog zal doen. Hiervoor kreeg hij ook een oorkonde aangeboden uit handen van Arjan van der Klei en een wedstrijd naar keuze te bezoeken bij FC Groningen.

Ron, van harte gefeliciteerd met deze onderscheidingen en wij hopen nog vele jaren van jouw inzet en enthousiasme gebruik te mogen maken.

Namens het bestuur,

Arjan van der Klei