Van de bestuurstafel

Beste leden, graag willen jullie via dit bericht informeren over nieuws van het bestuur.

• Tijdens de afgelopen jaarvergadering heeft Ron Bolt afscheid genomen als voorzitter van de VV Kloosterburen. We hebben in de persoon van Theo Wijma uit Westernieland een kandidaat voorzitter gevonden. Theo is een oud-trainer van onze vereniging en is Kloosterburen altijd blijven volgen. De komende weken gaan we met elkaar in gesprek en Theo zal bestuursvergaderingen gaan bijwonen.  We houden jullie op de hoogte.

• In de kantine is een 2e scherm gemonteerd. We zijn hier erg blij mee en willen via deze weg jullie op de hoogte houden wat er speelt binnen de vereniging. Tevens zullen er uitslagen en teaminfo op te zien zijn.

• Na een voorbereiding van bijna een jaar kunnen we jullie vertellen dat we diverse aanpassingen gaan aanbrengen op het sportpark met als doel energiebesparing. Het dak van de kantine wordt vernieuwd. De asbestplaten worden verwijderd, betere isolatie en er worden nieuwe platen aangebracht. Daarnaast komen er 20 zonnepanelen op het dak en krijgen alle lichtmasten op het trainingsveld led-verlichting. We kunnen dit mede uitvoeren door diverse subsidies en een bijdrage van de gemeente. In de loop van dit seizoen houden we onder de leden nog een ludieke actie om onze begroting sluitend te maken en de eigen bijdrage te vanuit de eigen middelen te beperken.

• Het bestuur heeft veel respect hoe onze nieuwe trainer en de selectie van het eerste de huidige situatie op pakt. We weten allemaal dat het geen gemakkelijk seizoen wordt en daarom vinden wij het geweldig hoe de groep hier mee om gaat.. De punten komen straks wel en je ziet nu al dat er een team staat, dat wat voor elkaar over heeft. Geweldig om te zien en alle steun van het bestuur. De complimenten ook aan de leider en het tweede. Ze staan klaar voor het eerste en zetten zelf als team ook een goede prestatie neer. Derde gaat ook naar behoren en er zijn nieuwe leden ingepast.

• De nieuwe stamtafel is goed ontvangen en is een sieraad voor de kantine.

• Onze sportblessurebehandelaar Herman Haan Sr is elk dinsdagavond aanwezig en alle leden van onze vereniging kunnen daar gebruik van maken. De planning loopt via Herman Haan Jr en zijn tel.nr. is bij de leiders bekend. Bij twijfel gewoon even een afspraak maken en Herman helpt jullie met veel plezier.

• De riolering van de kantine was gedateerd en toe aan vervanging. Onder leiding van Roland hebben diverse mensen er voor gezorgd dat dit ook weer helemaal in orde is. Dank daarvoor heren.

• Nieuwjaarsreceptie is gepland op zondag  6 januari 2019.