Wedstrijdverslag O9–1 (30-03-2019)

Op een zonovergoten zaterdagochtend mocht het jongste team van VV Kloosterburen, de JO9 -1 aantreden tegen het team van VVSV’09 uit Ulrum. Ondanks dat er   een aantal spelers afwezig waren en er dus geschoven moest worden in de vaste opstelling begonnen onze jongens en meiden aan de wedstrijd. Gelukkig hadden we vanaf vandaag wel versterking in ons team in de vorm van Elin v/d/klei

Na een aantal mooie aanvallen kwamen we al snel op een 1-0 voorsprong door een super mooi doelpunt van Vera Dijkstra Waarschijnlijk was het team van VVSV hierdoor ook wakker geschud en begonnen met de tegen aanval op weg naar ons doel waar gelegenheidkeeper Gert-Jan Mulder goed zijn mannetje stond. Echter kwam VVSV meerdere malen aan scoren toe.
Omdat  het team van VV Kloosterburen niet wist van stoppen met aanvallen werd er nog gescoord door Jesse Werkman. Na een mooie strijd in de eerste helft waren de jongens en meiden aan wat drinken toe en gingen op weg naar de ranja die klaar stond in de kleedkamer.

Na de rust gingen zowel Kloosterburen als VVSV met nieuwe energie het veld weer op.Echter  leek het wel alsof de ranja bij de tegenstander beter was gevallen dan bij Kloosterburen, want VVSV ging ijverig door met aanvallen wat resulteerde in een aantal mooie doelpunten aan hun kant. Onze  jongens en meiden streden door en kwamen toch nog enkele malen aan scoren toe. Twee mooie doelpunten was het resultaat, de doelpunten makers waren opnieuw Vera Dijkstra en Jesse Werkman. Ook onze debutant van vandaag Elin v/d Klei kwam nog bijna aan scoren toe maar miste het doel op een haar na.

Na een  vermoeiende strijd met over en weer mooie duels werd de wedstrijd afgefloten door de scheidsrechter van deze morgen Arjan v/d Klei. De eindstand voor vandaag was 4 – 13 in het voordeel van VVSV.

Zoals gebruikelijk werd er afgesloten met de penalty’s waar de meeste spelers toch nog aan scoren toe kwamen. Kortom weer een zeer leerzame ochtend voor alle spelers zodat we volgende week weer met volle moed er tegenaan kunnen. Dan spelen we opnieuw een thuiswedstrijd tegen Poolster, de wedstrijd begint om 9.30 uur en u bent natuurlijk van harte welkom om ons te komen aanmoedigen.

Vr gr Gert Werkman