Abiant Uitzendgroep viert sponsorjubileum bij VV Kloosterburen

GRONINGEN – Op 7 april viert Abiant Uitzendgroep het vijfjarig sponsorjubileum met en bij VV Kloosterburen.

De uitzendorganisatie onderstreept de relatie tijdens de thuiswedstrijd tegen Oldambster Boys 1. In de rust trakteert Abiant op warme broodjes en fraaie bidons en zal de bekende mascotte Abiant Lycurgus speciaal voor de kleintjes aanwezig zijn. Ook is het Abiant-uitzendteam present voor vragen van werkzoekenden en ondernemers.

Mensen die op zoek zijn naar ander werk of juist naar personeel kunnen terecht bij Menze Hofman (vestigingsleider) en Ben Helmholt (accountmanager). Team Abiant Leek bedient samen met agrarisch accountmanager Bart Ensink de agrarische en MKB-markt in het gebied de Marne en Westerkwartier.

‘Kloosterboeren’

De goede relatie tussen Abiant en VV Kloosterburen gaat terug naar het seizoen 2014-2015. Aan het begin van dat seizoen werd het unieke ‘Kloosterboeren-concept’ gepresenteerd. Maar liefst vijftig boeren werden gezamenlijk hoofdsponsor van de club en deze groep agrariërs zijn dat anno 2019 gezamenlijk nog steeds!

Abiant, zelf een agrarische coöperatie en onder andere actief in het gww, groen en agro-sector, was destijds broeksponsor van FC Groningen en lid van de Boeren-Box aldaar. Voorzitter Ron Bolt enthousiasmeerde de uitzender vervolgens met een ludiek voorstel, maar dan bij ‘zijn’ VV Kloosterburen. Die spontane actie en de mooie pr-kans paste Abiant goed en sindsdien staat het bedrijf onder andere op het broekje van de ‘Kloosterboeren’.

Jeugd en ondernemers

Niet alleen de hoofdmacht heeft baat bij de bijdrage van Abiant. Ook de jeugdafdeling profiteert mee middels extra activiteiten en eens per jaar nodigt de vereniging haar sponsorrelaties uit voor de traditionele Kloosterburen-netwerkavond. Die zal dit jaar op donderdagavond 11 april worden gehouden in de kantine van de club.

Wedstrijd

De wedstrijd VV Kloosterburen 1 tegen Oldambtster Boys 1 zal zondag 7 april om 14.00 uur worden afgetrapt op het Sportpark Kloosterburen, Westerklooster 1a.

art. uit groningerkrant.nl/