Voorafje Klooster 2 vs Klooster 3

Zondag a.s. 5 mei staat de plaatselijke derby weer op het programma. Kloosterburen2 tegen Kloosterburen 3. Aanvankelijk zou de wedstrijd plaatsvinden op het 2e veld, maar na rijp beraad tussen club, gemeente, politie en de horeca is besloten om te spelen op het hoofdveld. Er wordt namelijk een grote toeloop van supporters verwacht en dat is gemakkelijker in goede banen te leiden bij het hoofdveld.


De K.N.V.B. heeft de importantie van de wedstrijd ingeschat en heeft speciaal voor deze wedstrijd een VAR-team ter beschikking gesteld. Het team bestaat uit de heren Stefanski en Michealis op de achtergrond bijgestaan door mevrouw Bush. De eerste wedstrijd tusse ‘t Daarde en ‘t Twaide eindigde in een nipte, onverdiende overwinning voor ‘Twaide. Om er voor te zorgen dat dat niet weer gebeurd, willen we alles zo eerlijk mogelijk laten verlopen. Voor deze wedstrijd is dan ook de regionale topscheidsrechter Adrianus Schaap aangesteld. Een sportief verloop van de wedstrijd is hiermee zeker gewaarborgd. 
Beide teams hebben wat personele problemen. Van ‘t Twaide ben ik wat minder goed op de hoogte, maar bij ‘t Daarde ontbreken in ieder geval Michiel Stam, Dennie Ruchti, Rooi en Hansi Mulder. Bert Mennes is een twijfelgeval, want toen hij het eerste even wilde helpen, schoot het hem in zijn hamstring. De knoop in die spier wordt intensief behandeld door Hermannus le Coq, maar het blijft de vraag of hij op tijd fit is. Dinsdag zal Bert weer behandeld worden en dan weten we meer. Trouwens dinsdag moet Ajax tegen Tottenham en deze wedstrijd is live te volgen in de kantine. Vanaf 20.30 bent U van harte welkom. De koffie is gratis en ook wordt gezorgd voor een snack tijdens de wedstrijd. 
Het zou toch mooi zijn als zowel Ajax als ‘t Daarde de winst naar zich toe konden halen. 
Wat ‘t Daarde betreft; we staan op scherp! 
Iedereen van harte welkom dinsdag en als dat niet lukt zondag aanvang 12.00 uur!