Verduurzaming sportpark V.V. Kloosterburen

De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan het verduurzamen van het sportpark van de voetbalvereniging Kloosterburen, zo is de verlichting van het trainingsveld vervangen door ledverlichting. Het dak van de kantine is onlangs vervangen door dakdekkersbedrijf Medema uit Molenrij en tevens zijn de dakgoten vernieuwd. Het asbest dak is verwijderd en er zijn geïsoleerde dakplaten opgekomen. Binnenkort zullen er zonnepanelen worden geplaatst door installatiebedrijf Derks uit Hornhuizen.
Op zaterdag 29 juni is de jaarlijkse club dag / actiedag van de vereniging. Om deze te organiseren is er een commissie in het leven geroepen. Deze commissie gaat eveneens aan de slag met acties om geld in te zamelen voor verdere verduurzaming op het park. De acties zullen op vrijdag 28 juni beginnen en zullen o.a. bestaan uit een ouderwetse bazaar en “schijt je rijk”. Op de zaterdag is er o.a. een hilarische sponsorloop door de huizen van onze leden. De komende tijd volgt meer nieuws over de activiteiten, houdt dus de site in de gaten!

Het bestuur.