PROGRAMMA ACTIEWEEKEND VV KLOOSTERBUREN

Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni  actieweekend bij  VV Kloosterburen.

We hebben de afgelopen maanden ons sportpark verduurzaamd met o.a. een nieuw geïsoleerd dak op de kantine met daarop weer 20 zonnepanelen en  led-verlichting op het trainingsveld.

Voor dit project hebben we subsidies binnen kunnen halen en de gemeente heeft ook een bijdrage gedaan.

We hebben nog een klein tekort in onze begroting, vandaar het idee om een actieweekend te houden.

Programma vrijdag 28 juni.

We starten op vrijdag om 18.00 uur met een ouderwetse Bazaar met diverse leuke spelletjes waar je op in kan zetten en mooie prijzen mee kunt winnen. Op deze  Bazaar zijn o.a. de volgende onderdelen; dartspel, blikgooien, flipperkast, hoedje wip, ringwerpen , spiraal  en stok vangen.

Daarnaast gaat kapsalon de Kolk er staan als een echte barbier, is er een Mystery guest , krat duwen , de schietvereniging is aanwezig, je kunt het gewicht raden van een bekende vrijwilliger, waterballonnen gooien op de voorzitter, envelop trekken en er is een grote bijzondere veiling.

Voor de kinderen is er een ranja-koe, je kunt worden geschminkt en er zijn handige mensen die van ballonnen een mooi dier voor je kunnen maken.

Daarnaast is er op het hoofdveld vanaf 19.00 “Schijt je Rijk”.

Het hoofdveld is verdeelt in 300 vakjes en een koe wordt om 19.00 uur losgelaten met de bedoeling dat hij in een vakje gaat “Schijten”.  Je kunt een vakje kopen voor 10.- euro en de winnaar ontvangt 500.- euro. We hebben al veel vakjes verkocht maar we hebben er ook nog genoeg in de aanbieding.

Zaterdag 22 juni gaan we vanaf 14.30 door de oude gemeente Kloosterburen om nog vakjes te verkopen. We krijgen ondersteuning van niemand minder dan Jopke Nienhuis bekend van Radio Noord. Hij komt samen met de leden van de actiecommissie  langs de deuren op een ludieke wijze.

Programma zaterdag 29 juni ’19

Sponsorloop “Broezen deur Hoezen”.

Aanvang jeugd 13.00 uur, aanwezig 12.30 uur

Aanvang senioren 14.30 uur

We hebben een hilarische route uitgezet in het dorp Kloosterburen. Je gaat dan letterlijk Broezen door Hoezen en onderweg zijn er diverse opdrachten. We gaan bijvoorbeeld bij leden de voordeur in, door het huis en er achter weer uit……ook kom je door gebouwen waar je anders niet zo snel komt…erg leuk. De ronde die uitgezet is ongeveer 5 kilometer en je loopt niet de hele tijd.

Iedereen heeft een sponsorlijst ontvangen ( zo niet even navragen bij je leider) en kan op zoek gaan naar sponsoren. Bijvoorbeeld je ouders, oom of tante, buren en vrienden.

20 procent van de opbrengst gaat bij de jeugd naar een dagje pretpark in de herfstvakantie. Bij de senioren gaat 20 procent naar hun eigen doel als team. Dus veel sponsoren is goed voor je eigen doel per team en voor VV Kloosterburen.

Na de sponsorloop zijn er voor de jeugd nog activiteiten op het sportveld en patat en drinken.

De senioren sluiten af met een BBQ

Beide dagen is er muziek aanwezig.

Met vriendelijke groet,

Actie commissie VV Kloosterburen