Mededeling Klusteam mbt maaien

Binnenkort begint de gemeente weer met het grasmaaien op onze velden en bijvelden. Het is in het verleden regelmatig voor gekomen dat, na een training, de spullen op het veld blijven staan. Het is voor de maaier uitermate vervelend als er continu attributen in de weg staan. We hebben vorig jaar achter de kleedkamers een plein aangelegd waar de attributen gestald kunnen worden dit om ergernis bij de maaier en een aantal leden van het klusteam weg te nemen. Als voetbalvereniging willen we dat ons sportpark er netjes uitziet, en wanneer iedereen zijn of haar steentje bijdraagt dan is dat een fluitje van een cent. Dat geld ook voor blikjes en koffiebekers etc. Er staan 6 afvalbakken rond de velden waarin afval kan worden gedeponeerd. Je ziet regelmatig zelfs op 3 meter van een afvalbak rommel liggen, dan denk je waarom ?
Spreken we af dat we ons sportpark netjes houden zowel op en rond de velden als in de kleedkamers ? We hebben er alle vertrouwen in. Bij voorbaat dank.

Het klusteam.