Nieuwe trainer voor het tweede en derde elftal.

Vanaf aankomend seizoen zal Willem Pettinga de trainingen verzorgen voor het tweede en derde elftal. Willem is geen onbekende bij de club. Hij is jaren trainer geweest van het eerste elftal. Bij het tweede en derde elftal komt hij weer veel oud eerste elftal spelers tegen die hij jaren onder zijn hoede heeft gehad. Wij zijn dan ook blij dat Willem vanaf aankomend seizoen weer actief is voor onze vereniging. Wij willen Willem veel succes wensen voor aankomend seizoen.

Afgelopen seizoen was Joost Gerdez trainer van het tweede en derde elftal, maar Joost heeft een nieuwe uitdaging gevonden. Aankomend seizoen zal Joost de dames van Bedum 1 gaan trainen. Wij willen Joost bedanken voor afgelopen Seizoen en hem veel succes wensen bij zijn nieuwe uitdaging. Joost zal aankomend seizoen wel actief blijven als speler van het tweede elftal.

Olger Jonker