Carnavals Corona sale

Beste leden, donateurs, vrienden en sponsoren,
I.v.m. het a.s. carnavalsweekend gaan we de voorraad van de kantine voor carnavaleske prijzen verkopen.
Wees er snel bij want de restanten bier en fris en versnaperingen gaan heel snel.
Voor een kratje bier, zowel alcoholisch als non-alcoholisch vragen wij de minimumprijs van € 11,11
Ook voor een krat met een scala aan frisdrankjes vragen we € 11,11. Alles inclusief emballage. Mocht U de voetbalvereniging extra willen ondersteunen, kunt U vanzelfsprekend de lege kratten eventueel weer inleveren, maar dat hoeft dus niet!
Tevens hebben we nog flessen AA en sportdrank in de aanbieding voor € 0,51 per flesje. Dit omdat de carnavalsvereniging, zoals iedereen wel weet, inmiddels 51 jaar oud is. Bij afname van 11 flesjes is het 11e flesje geheel gratis.
Ook is er nog een klein restant aan chips, doritos en paprikachips, ook daarvoor de minimumprijs van € 0,51 en het 11e zakje gratis (over de 12e valt te onderhandelen)
De bestelde goederen worden thuis bij U afgeleverd door Bart Korhorn en Harry Reitsma.
U kunt cash betalen, maar ook via een tikkie kan betaald worden.
Voor mensen die buiten de oude gemeente Kloosterburen wonen, vragen we een kleine vergoeding van 0,11 cent per kilometer.

Bestel zo snel mogelijk, want op is op.

Dat kan bij Bart: 06-53928319 of Harry 06-20473096. Rest mij nog te vermelden dat wij ons vanzelfsprekend aan de hygiëneregels houden.

Harry Reitsma