Van de bestuurstafel

Via deze nieuwe rubriek willen we jullie regelmatig op de hoogte houden van zaken waar jullie bestuur zo al mee bezig is en wat er speelt in het bestuur.

* We zijn met de 5 andere voetbalverenigingen uit de Marne in gesprek over samenwerking, met als doel behoud van voetbal in de dorpen Leens, Zoutkamp, Ulrum, Eenrum en Kloosterburen.

* De gemeente de Marne is ook een partner waar we gezamenlijk overleg mee hebben.

* Er zijn plannen om te kijken hoe we ons sportpark nog energie zuiniger kunnen maken.

* We hebben i.o.m. het jeugdbestuur en samen met FC Leo dhr. Roelof Rozema aangesteld als jeugdcoördinator van beide verenigingen.

* Marcel Remijn heeft ons bestuur verlaten en we zijn rustig op zoek naar een goede opvolger.

* We doen mee aan een voedselbank actie van de noordelijke voedselbanken.

* Het 1e elftal heeft nieuwe tassen gekregen van Mechanisatie en installatie bedrijf van der Maar uit Hornhuizen en het 2e van Tuinadvies Anton Scholte te Kloosterburen.

* De Kloosterboeldag was een groot succes en heeft ons een bedrag opgeleverd van € 776,84. We willen dit mooie bedrag gebruiken om de kantine van binnen op te knappen.

* Er zijn 2 spandoeken geplaatst van de hoofdsponsor “Kloosterboeren” achter beide doelen. Dit omdat er bij het scorebord geen plek meer was voor het sponsorbord.

* De snertbingo was een succes en de sfeer was super.

* Het bestuur zal een nieuw contract afsluiten met onze sportkleding leverancier Hummel via Sporthuis Winsum. We kunnen dan per jaar sportkleding en ballen aanschaffen voor een vast bedrag.

* Zaterdag 10 december is er een jubileum feest , wegens het 5-jarige bestaan van EKC. Aanvang 20.00 uur in de kantine.

Het Bestuur.