Bestuurswisseling.

We hebben als bestuur afscheid genomen van een bestuurslid en hebben daarvoor in de plaats (gelukkig) ook al een nieuw bestuurslid gevonden.

Marcel Remijn heeft, na vele jaren in het bestuur gezeten te hebben, afscheid genomen van het bestuur. Hij heeft het jeugdvoorzitterschap een aantal jaren vervuld en was in het hoofdbestuur de schakel naar de jeugd toe. Verder heeft hij jaren de Kloosterproat gemaakt en vele andere zaken geregeld voor de club.

Helaas heeft hij het te druk met zijn werk en zijn gezin en geen tijd meer om in het bestuur plaats te nemen. Wij willen hem bedanken voor zijn inzet al deze jaren en hopen hem snel weer terug te zien bij de club!

Gelukkig hebben wij een nieuw bestuurslid gevonden om dit op te vullen. Roland Staal (speler van het 2e elftal) zal per direkt in het bestuur komen en zal de komende tijd gebruiken om te kijken welke taken hij op zich kan nemen.

Wij heten Roland van harte welkom en wensen hem veel succes met zijn nieuwe rol bij de VV Kloosterburen.