Sponsorcontract Sporthuis Winsum en haar dealer Deventrade

Wij zijn blij jullie te kunnen vertellen dat wij vlak voor de jaarwisseling een nieuw sponsorcontract hebben afgesloten met Sporthuis Winsum en haar dealer Deventrade.

Sponsorcontract Sporthuis Winsum en haar dealer Deventrade

Het contract is voor meerdere jaren afgesloten en bestaat uit een jaarlijks vast bedrag en een variabel bedrag. Dit variabel bedrag wordt na elk voetbalseizoen achteraf berekend. Het te ontvangen variabel sponsorbedrag is afhankelijk van de afname van zowel de club als LEDEN EN NIET LEDEN van VV Kloosterburen.

Wij willen jullie daarom vragen om in het vervolg artikelen bij Sporthuis Winsum te bestellen via de daarvoor bestemde website. Hierop kunnen jullie onze eigen clublijn, maar ook andere artikelen bestellen.
Je kan er zelf voor kiezen om het thuis te laten bezorgen of om je bestelling op te halen bij Sporthuis Winsum.

Op deze wijze zal de sponsorbijdrage voor VV Kloosterburen hoger worden. Let op: dit geldt dus enkel voor online aankopen en niet voor aankopen in de winkel van Sporthuis.

Je vindt de webpagina als volgt:
Ga naar www.vvkloosterburen.nl, vervolgens klik je op het menu ‘downloads’ en kies je ‘webshop voor leden’.

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,