Kampioenschapswedstrijd O11

Datum

Aanstaande zaterdag speelt het elftal van O 11 zijn laatste competitiewedstrijd.
Jammer zult u denken maar niets is minder waar.
Ze spelen deze wedstrijd als kampioen!!

Afgelopen zaterdag was er de zenuwslopende wedstrijd tegen Amicitia O11 2. Na het laatste fluitsignaal was de stand 4-2. Daarmee is dit team thuis ongeslagen gebleven. Medekoploper Stadspark moest om 11.00 uur spelen tegen Ezinge. En tot ieder zijn verbazing werd dit een gelijkspel 2-2. 5 punten los en nog 1 wedstrijd te spelen als kampioenen.

Kampioen wordt je door positief met elkaar om te gaan. Elkaar te coachen en te helpen tijdens de wedstrijd. En voor elkaar willen werken en elkaar de kansen geven. Dit team is dit jaar in al deze dingen enorm gegroeid. Zaterdag spelen we om 10.00 uur in Warffum. Het zou leuk zijn als alle broertjes zusjes ouders opa`s en oma`s en andere belangstellende de kids willen aanmoedigen met toeters en spandoeken etc. Om ongeveer 13.00 uur worden ze als kampioenen gehuldigd in de kantine van VV Kloosterburen. Ook daar zou het leuk zijn om publiek te hebben. Om ze als echte kampioenen te ontvangen.

Tot zaterdag allemaal!!!!