Clubdag 17 juni 2017

Het seizoen is weer voorbij gevlogen! Wij willen dit, zoals elk jaar, sportief afsluiten met een clubdag.

Voor de jeugd zal er door de jeugdcommissie overdag van alles georganiseerd worden en ’s avonds organiseren we weer een mixtoernooi.

Programma:

JEUGD

13.00u - penaltybokaal

14.00u - champions league O-9, O-11, O-13

Tussendoor zelf je pizza bakken!!

16.30u - einde programma jeugd

SENIOREN EN OUDERE JEUGD

17:30u - inschrijven mix-toernooi

18:00u - start mix-toernooi (voor het mixtoernooi graag een broekje en sokken zelf

meenemen, voor shirts wordt gezorgd.

Alle senioren-leden (heren en ekc-dames), jeugd O19 en O17 zijn hier natuurlijk van harte welkom.

Daarnaast zijn ook vrijwilligers die geen spelend lid zijn, donateurs, sponsoren, ere-leden en oud-leden van harte uitgenodigd.

Na afloop zullen we natuurlijk bbq’n en is er muziek. Tevens nemen wij deze avond afscheid van Bea Baarslag en Wies Gerdez als kantinebeheerders.

Voor de bbq vragen wij een eigen bijdrage van € 5,-. Deze kan op de avond zelf voldaan worden.

Wij hopen dat er veel voetballers en publiek komt, zodat wij het seizoen feestelijk mogen afsluiten.

Hartelijke feestgroet,

het bestuur