Mobiel digitaal wedstrijdformulier veldvoetbal en bijbehorende app voor op je telefoon

DIT BERICHT IS BESTEMD VOOR ALLE LEDEN!!

Vanaf het seizoen 2017/2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiel digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal vanaf dan uitsluitend met de wedstrijdzaken-app gaan.

Ieder lid (speler of staf) kan via de wedstrijdzaken-app zijn of haar persoonlijke programma en uitslagen raadplegen en ook de digitale spelerspas. Wedstrijdofficials kunnen de wedstrijdzaken-app tevens gebruiken voor hun persoonlijke programma (aanstellingen) en bondsofficials kunnen via de app eventueel een afmelding doorgeven, net als via het Official Portal.

Spelerspassen

Onderdeel van de wedstrijdzaken-app zijn ook de digitale spelerspassen. Hierdoor worden de huidige plastic spelerspassen met ingang van seizoen 2017/2018 afgeschaft. Verlopen spelerspassen hoeven na 3 maart 2017 niet meer vernieuwd te worden. In de toekomst zal een spelerspas ook niet meer verlopen, dit proces gaat volledig digitaal.

App downloaden

Het mobiel digitaal wedstrijdformulier is onderdeel van de Wedstrijdzaken-app. Deze app is beschikbaar voor iOS en Android en voor iedereen te downloaden. Download hiervoor de app ‘Wedstrijdzaken’.

Om gebruik te maken van de app hebben wij de e-mailadressen van al onze leden nodig, zodat je je kunt registeren. Dit kan doorgegeven worden aan Annelies Reitsma via het e-mailadres bestuur@vvkloosterburen.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor het aanmaken voor je eigen spelers app is informatie te verkrijgen via:

bestuur