Nieuws

Hans Hasper

Afscheid van onze slager en vriend: Hans Hasper

Verdriet overheerst op dit moment omdat Hans is overleden. Binnen enkele weken sloeg een ongeneeslijke ziekte onverbiddelijk toe! 
Normaal gesproken staan hier epistels waarbij de humor de boventoon voert en dan zou in zo’n geval boven dit artikel iets over de ballen van Hans hebben gestaan; gewoon omdat ze zo lekker waren! 
Maar nu speelt dat geen enkele rol. Nu zullen we het moeten stellen zonder Hans, die inderdaad altijd die lekkere ballen verzorgde. 
Hans was vriend van onze vereniging en daarbij ook een gulle sponsor. Altijd plezierig in de omgang. Even bijpraten over het wel en wee van de vereniging en ons beider levens, onder het genot van een bakje leut achter de slagerij. Dat zal ik enorm missen. 
Ik kende Hans al zo’n 30 jaar omdat we nog samen in de zaal hebben gevoetbald met Eenrum. Hans had toen nog geen eigen zaak, maar altijd wel de ambitie om een eigen zaak te beginnen. 
Vele jaren heeft Hans de barbecue’s van onze vereniging verzorgd en altijd was er tijd voor een praatje. Hoe druk hij het ook had. En druk had Hans het, waarbij hij meer aan anderen dacht dan aan zichzelf. Moeilijke momenten, toen Karin ziek was en het overlijden van familieleden, werden ogenschijnlijk gemakkelijk verwerkt. In de zaak was het altijd (te) druk. Maar dat hoorde erbij en dat was natuurlijk een goed teken, omdat de klanten tevreden waren. 
Ik wens Karin, de kinderen, kleinkinderen en overige familie heel veel sterkte met de verwerking van dit enorme verlies. In eerste instantie namens ‘t Daarde van Klooster, maar ik weet zeker dat ik dat mag doen namens de gehele voetbalvereniging Kloosterburen.

Indeling jeugd samenwerking Kloosterburen, Leo en VVSV seizoen 2021-2022

De indeling voor de oudste jeugd (bovenbouw) is samengesteld. Er is zoveel mogelijk gekeken naar leeftijd zodat er zowel met als tegen leeftijdsgenoten gevoetbald wordt. Zie de bijlage voor de indeling.

 

Voor onze jongste jeugd (wat nu o9 en o11 is) blijven de teams in principe hetzelfde en worden ze een o12 en o10. Voor de jongste spelers zoeken we nog aanvulling zodat er eventueel een o9 team nog ingeschreven kan worden. Dus wil jouw zoon of dochter voetballen neem dan contact op met het jeugdbestuur (jeugdbestuur@vvkloosterburen.nl) en dan kan hij/zij vrijblijvend meetrainen aan het begin van het komend seizoen om te kijken of ze het leuk vinden. Hopelijk tot snel!

Sluiting velden!

In week 25 hebben we helaas alweer de laatste trainingsweek! Na deze week sluiten de velden en worden deze ingezaaid. We wensen jullie allemaal een goede zomervakantie en hopen dat we na de zomer weer normaal kunnen voetballen en de gezelligheid in de kantine weer volop aanwezig is.

Nb: De kleedkamers zijn deze week gesloten ivm onderhoud.

 

Groeten het bestuur.

Kom op zondag voetballen!

Kom op zondag voetballen!

Bij VV Kloosterburen kunnen wij altijd enthousiaste leden bij de senioren gebruiken. VV Kloosterburen is een gezellige dorpsvereniging waar de trainingsopkomsten altijd erg hoog zijn. Moet je nou op zaterdag werken maar wil je toch graag voetballen? Kom dan bij ons voetballen! We hebben drie senioren elftallen waarvan het eerste elftal in de vijfde klasse uitkomt.
Mocht je eens mee willen trainen of wat informatie willen, neem dan contact op met:
bestuur@vvkloosterburen.nl

Tot snel!  Olger

90 jarig bestaan!!

90 jarig bestaan!

Negentig jarig bestaan VV Kloosterburen

Afgelopen vrijdag 16 april was het 90 jaar geleden dat de VV Kloosterburen is opgericht.
Zie ook het bericht hierover op de website: vvkloosterburen.nl
Vrijdagavond j.l. was bij uitstek een prima avond geweest om dit heugelijke feit met iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt te vieren.
Helaas is dat door de corona maatregelingen niet mogelijk.
Ik hoop en ga er ook een beetje vanuit dat wij op de A.L. vergadering in september dit jaar hieraan toch nog aandacht aan kunnen schenken.
Ik zal dit op termijn doorspreken met Bennie Huizinga en Han Bos.
Vr.gr. Theo, voorzitter VV Kloosterburen.

Vreemde tijden!

Beste leden, 

Deze vreemde tijden bied ons de kans om creatief om te gaan met de situatie. Ondanks alles hopen we over een aantal week weer lekker tegen een bal aan te kunnen trappen. 

Behoefte aan het samen en bezig te zijn wordt steeds groter. Daarom zijn we van mening dat we deze kans kunnen aangrijpen om er wat leuks van te maken. 

De verenigingen VVSV'09, Zeester, De Lauwers, Kloosterburen en FCLEO hebben de handen ineen geslagen om de draad weer op te pakken. De organisatie ligt bij de verenigingen zelf, waardoor we niet afhankelijk zijn van de KNVB. 

In 5 weken tijd zal er een halve competitie worden afgewerkt, door 2 teams per vereniging. Als de maatregelen het toe laten willen we het programma afwerken. 

Met deze regionale aanpak verwachten we dat iedereen weer lekker aan de bak komt. Een heerlijk balletje trappen en nadien de wedstrijd bespreken onder het genot van een drankje. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn! 

Wij kijken er erg naar uit. Hopelijk tot snel! 

Met een sportieve groet,
VVSV'09
Zeester 
De Lauwers 
Kloosterburen 
FCLEO