Nieuws

Vreemde tijden!

Beste leden, 

Deze vreemde tijden bied ons de kans om creatief om te gaan met de situatie. Ondanks alles hopen we over een aantal week weer lekker tegen een bal aan te kunnen trappen. 

Behoefte aan het samen en bezig te zijn wordt steeds groter. Daarom zijn we van mening dat we deze kans kunnen aangrijpen om er wat leuks van te maken. 

De verenigingen VVSV'09, Zeester, De Lauwers, Kloosterburen en FCLEO hebben de handen ineen geslagen om de draad weer op te pakken. De organisatie ligt bij de verenigingen zelf, waardoor we niet afhankelijk zijn van de KNVB. 

In 5 weken tijd zal er een halve competitie worden afgewerkt, door 2 teams per vereniging. Als de maatregelen het toe laten willen we het programma afwerken. 

Met deze regionale aanpak verwachten we dat iedereen weer lekker aan de bak komt. Een heerlijk balletje trappen en nadien de wedstrijd bespreken onder het genot van een drankje. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn! 

Wij kijken er erg naar uit. Hopelijk tot snel! 

Met een sportieve groet,
VVSV'09
Zeester 
De Lauwers 
Kloosterburen 
FCLEO

EKC-vrouwen 1 zoekt trainer/coach (m/v)

De spelersgroep van EKC-vrouwen 1 is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een hoofd train(st)er/coach.

EKC is in 2011 ontstaan uit een ambitieuze samenwerking tussen de damesafdelingen van vv Eenrum en vv Kloosterburen. Deze samenwerking heeft zijn vruchten al meer dan afgeworpen, begonnen in de 5e klasse, speelt het vlaggenschip van de club nu al een aantal jaren in de 2e klasse. Het team heeft zich ontwikkeld tot een stabiele middenmoter en bestaat uit dames en meiden met een enorme wilskracht en ambitie om zich verder te ontwikkelen en door te groeien.

90 jarig bestaan!!

90 jarig bestaan

Negentig jarig bestaan VV Kloosterburen


16 april 1931 is Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht.
Per datum 1 april 1985 werd Voetbalvereniging Kloosterburen ten kantore van notaris H. Kooi via een notariële oprichtingsakte met statuten ingeschreven als voortzetting van de voormalige vereniging:
Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht datum 16 april 1931.
De heren Harm van Velsen en Drewes van der Horn hebben de oprichtingsacte onder toeziend oog  van notaris H Kooi ondertekend.
Voor de eerste maal werd de heer van Velsen als voorzitter benoemd en de heer J.T. Bos als secretaris.
En als leden/oprichter werden benoemd: de heer Van der Horn, N.T.H. Werkman. JJ Bolt en B. Smit.
Als er geen Corona zou zijn zouden de leden van de feestcommissie ( Bennie Huizinga, Han Bos en Theo Wijma ) garant staan voor een geweldig feest.
Zo gauw we weten wanneer we dit wel kunnen organiseren zullen wij een feestprogramma in elkaar zetten.
Misschien zou het mooi zijn dat er vanuit de vereniging ook suggesties worden aangedragen om tot een fantastisch feest te komen.
Het moet in ieder geval een feest zijn voor jong en oud.
Houd in ieder geval de site in de gaten voor actuele informatie.
Theo Wijma, voorzitter VV Kloosterburen.  

Carnavals Corona sale

Beste leden, donateurs, vrienden en sponsoren,
I.v.m. het a.s. carnavalsweekend gaan we de voorraad van de kantine voor carnavaleske prijzen verkopen.
Wees er snel bij want de restanten bier en fris en versnaperingen gaan heel snel.
Voor een kratje bier, zowel alcoholisch als non-alcoholisch vragen wij de minimumprijs van € 11,11
Ook voor een krat met een scala aan frisdrankjes vragen we € 11,11. Alles inclusief emballage. Mocht U de voetbalvereniging extra willen ondersteunen, kunt U vanzelfsprekend de lege kratten eventueel weer inleveren, maar dat hoeft dus niet!
Tevens hebben we nog flessen AA en sportdrank in de aanbieding voor € 0,51 per flesje. Dit omdat de carnavalsvereniging, zoals iedereen wel weet, inmiddels 51 jaar oud is. Bij afname van 11 flesjes is het 11e flesje geheel gratis.
Ook is er nog een klein restant aan chips, doritos en paprikachips, ook daarvoor de minimumprijs van € 0,51 en het 11e zakje gratis (over de 12e valt te onderhandelen)
De bestelde goederen worden thuis bij U afgeleverd door Bart Korhorn en Harry Reitsma.
U kunt cash betalen, maar ook via een tikkie kan betaald worden.
Voor mensen die buiten de oude gemeente Kloosterburen wonen, vragen we een kleine vergoeding van 0,11 cent per kilometer.

Bestel zo snel mogelijk, want op is op.

Dat kan bij Bart: 06-53928319 of Harry 06-20473096. Rest mij nog te vermelden dat wij ons vanzelfsprekend aan de hygiëneregels houden.

Gratis smartphone handschoenen + een dagpas van FOX Sports voor leden

VV Kloosterburen heeft een fantastische actie. In samenwerking met KPN kunnen wij onze leden (wie het eerst komt, wie het eerst) maalt een gratis setje smartphonehandschoenen aanbieden en een dagpas voor FOX Sports.
Dat houdt in dat jij gratis een dag FOX Sports kunt bekijken. Wil je meedoen met deze actie? Dan kun je de dagpas en handschoenen ophalen bij de secretaris Bart Korhorn, Stiekemastraat 2 te Kloosterburen.

N.B. Gelieve alleen in de avond op te halen.

Gratis mondkapje bij je bestelling in de clublijn!

De winterdagen zijn in volle gang, maar helaas staan de sportclubs (gedeeltelijk) al een tijd stil. Desalniettemin komen de feestdagen er weer aan, en daarom willen wij van Sporthuis Winsum de clublijn van VV Kloosterburen promoten. Om de leden in deze tijden wat cadeau te geven bieden wij de volgende actie aan. ''Bij besteding vanaf €25,- krijg je een gratis mondkapje met clublogo cadeau!''

EKC 1 dames nog puntloos

EKC 1 dames nog puntloos

In Leeuwarden speelden de damesvoetballers van EKC (Eenrum/Kloosterburen) zaterdag 3 oktober tegen het elftal van CSV De Leeuwarder Zwaluwen. In de eerste helft ging het nog redelijk. EKC kreeg wel haar kansen maar wist hier geen enkele van te benutten. De thuisploeg wist wel één keer door te breken wat een 1-0 ruststand opleverde.

In de tweede helft ging het mis. Door persoonlijke fouten vond de thuisploeg maar liefst viermaal de weg naar het doel wat haar een 5-0 voorsprong opleverde. EKC wist hier niets tegenover te stellen zodat 5-0 ook de eindstand werd. Door dit resultaat staat EKC nu nog puntloos onderaan. Aankomende zaterdag komt VVK uit Groningen op bezoek in Eenrum.

Met vriendelijke groeten, Jitse Drent