EKC-vrouwen 1 zoekt trainer/coach (m/v)

De spelersgroep van EKC-vrouwen 1 is voor het seizoen 2021/2022 op zoek naar een hoofd train(st)er/coach.

EKC is in 2011 ontstaan uit een ambitieuze samenwerking tussen de damesafdelingen van vv Eenrum en vv Kloosterburen. Deze samenwerking heeft zijn vruchten al meer dan afgeworpen, begonnen in de 5e klasse, speelt het vlaggenschip van de club nu al een aantal jaren in de 2e klasse. Het team heeft zich ontwikkeld tot een stabiele middenmoter en bestaat uit dames en meiden met een enorme wilskracht en ambitie om zich verder te ontwikkelen en door te groeien.

Naast het leveren van sportieve prestaties staat een goede sfeer hoog in het vaandel bij EKC. Het team zoekt dan ook een sociaalvaardig en enthousiaste train(st)er die op dit gebied ook zijn of haar steentje bij kan dragen. Daarnaast wordt de betrokkenheid en interesse bij de overige vrouwen en meisjes teams zeer op prijs gesteld. Voor komend seizoen gaat het hierbij om vrouwen 2, vrouwen 3, Mo 17 en Mo 15.

De eis die vanuit de damescommissie wordt gesteld is, dat de train(st)er twee keer in de week de trainingen verzorgt (ma en woe) en op de zaterdagen de wedstrijden coacht. Ook is het wenselijk dat de train(st)er in het bezit is van TC3 trainersdiploma en/of ervaring heeft in het damesvoetbal.

EKC biedt hierbij goede trainingsfaciliteiten. Daarnaast ontvang je voor je werkzaamheden een nader overeen te komen (financiële) vergoeding.

Heeft deze oproep jou geënthousiasmeerd en je interesse gewekt?

Stuur dan je motivatie en CV naar ekcdames@gmail.com

Dan willen we graag met je in gesprek.