Corona update, versoepelingen in aantocht!!

Afgelopen vrijdag heeft het kabinet versoepelingen aangekondigd die voor ons als voetbalclub positief zijn.

De jeugd gaat vanaf komend weekend, 5 juni, nog 4 zaterdagen wedstrijden spelen tegen andere verenigingen.

Er zijn helaas nog geen toeschouwers toegestaan bij deze wedstrijden maar ze kunnen in elk geval los.

Verder mogen vanaf 5 juni de senioren weer zonder beperkingen met elkaar trainen en de kleedkamers mogen ook weer open met inachtneming van de coronaregels.

De kantine mag ook weer open vanaf 5 juni maar daarbij moet men nog wel 1,5 meter afstand houden en wordt verzocht om een gezondheidscheck.

We hopen dat we zo in de maand juni het seizoen nog op een positieve manier kunnen afsluiten en dan op naar een nieuw seizoen met, hopelijk, veel wedstrijden, toeschouwers en weer gezellig nazitten.

Groeten,