Van de voorzitter.... wat speelt er allemaal

Beste leden,

Bij deze enige informatie van het bestuur.

Ondanks de Coronaperikelen proberen we als bestuur zo normaal mogelijk te functioneren.

  • We hebben voor elkaar kunnen krijgen dat de douchevloeren hersteld worden door middel van gesloten gietvloeren. Op 15 juni a.s. zal hier aan begonnen worden door een gespecialiseerd bedrijf. Ook zullen we nog proberen dat de watervoorziening douches aangepakt gaat worden.
  • Er is een kapvergunning aangevraagd voor de nog 5 staande bomen in de buurt van het voorraaddepot. We creëren dan meer ruimte voor het plaatsen van fietsen. We gaan dan in principe een hekwerk plaatsen die voorzien wordt van een draaipoort zodat we geen fietsen meer zien op het sportterrein.
  • Er wordt een nieuwe afspraak gemaakt met de wethouder van sport de heer Theo de Vries. De insteek van dat gesprek zal zijn de broodnodige uitbreiding van onze kleedruimtes. Olger heeft een tijd geleden een overzicht gemaakt waaruit blijkt dat we ruimte te kort hebben. Ik zal dat overzicht allereerst via de mail aan het bestuurskantoor sturen t.a.v. de wethouder. We gaan er maar vanuit dat we een terugkoppeling krijgen.  

Ik ga dan op voorhand ook niet akkoord met de kreet “ er is geen geld”. Kijk naar Winsum en Bedum wat daar in samenwerking met de gemeente tot stand is gekomen.

  • Er zijn nieuwe doelnetten binnen gekomen. Deze worden uiteraard na de zomervakantie in gebruik genomen. Persoonlijk ga ik er vanuit dat er dan weer een normale competitie gespeeld gaat worden, ook gezien de daling van de Corona besmettingen hoe het vaccineren verloopt.
  • Drainages hoofdveld zijn doorgespoten en er wordt nog gekeken drainages veld 2.
  • Bestuurswisselingen: Arjan van der Klei heeft aangegeven dat hij tijdens de eerstvolgend  A.L. vergadering aftreed als bestuurslid. Hij heeft vanaf 2001 in het bestuur in het bestuur gezeten.

We hebben Rebecca Postma bereid gevonden om deze vacature in te vullen. Ze loopt al volledig mee in het bestuur. Ze wordt voorgedragen tijdens de eerstvolgende A.L. vergadering.

Ook Roland Staal heeft aangegeven te stoppen als bestuurslid door drukke werkzaamheden met zijn eigen bedrijf. Voor deze vacature zoeken we nog wel iemand. Ik heb beide mannen leren kennen als bekwame bestuursleden en we zullen ze gaan missen.   Roland heeft gelukkig wel aangegeven dat we indien nodig nog wel een beroep op hem kunnen doen als er bepaalde werkzaamheden gedaan moeten worden.

  • Vrijwilligers VV Kloosterburen, Ik heb het al eerder genoemd, we zoeken enige mensen die toe willen treden tot deze fanatieke groep die zich inzet om ons sportpark  up to date te houden. De werkzaamheden kunnen en mogen op de door jouw gekozen tijdstippen gedaan worden.
  • 11 juni zal er een ballon opstijgen vanaf het voetbalveld met sowieso in het mandje Bianca Bolt.

Tot zover en hopelijk tot snel op het sportpark!

Vriendelijke groeten,

Theo Wijma, voorzitter VV Kloosterburen.