VV Kloosterburen is met ingang van het seizoen 2022 - 2023 op zoek naar een trainer voor de A-selectie.

Het eerste elftal speelt in de vijfde klasse.
Wij hebben 3 senioren teams.
Wij bieden een passende vergoeding. En werken in een gemoedelijke een sfeervolle omgeving.

Van de trainer wordt verwacht dat hij de trainingen verzorgt op 2 trainingsavonden en het team begeleidt / coacht tijdens de wedstrijden op zondag alsmede de beker- en oefenwedstrijden.
VV Kloosterburen is een voetbalclub voor alle gezindten. Normen en waarden vormen een belangrijk uitgangspunt als kader. Verder staan sportiviteit en plezier in het spelletje voetbal voorop.

Wij zijn op zoek naar een trainer:
- Met een geldige trainerslicentie
- Met een duidelijke voetbaltechnische visie
- Die de groep voetbaltechnisch en tactisch kan door ontwikkelen
- Met natuurlijk overwicht en goede sociale vaardigheden
- Die duidelijk en transparant communiceert
- Die tussen en boven de groep kan staan
Herken jij jezelf in deze vacature?

Geschikte kandidaten kunnen hun belangstelling binnen 14 dagen kenbaar maken door het sturen van een CV met motivatie naar:
secretariaat VV Kloosterburen.
T a.v. Bart Korhorn, Stiekemastraat 2, 9977 SK Kloosterburen