Feestweekend Kloosterburen 90 jaar +1

Voetbalvereniging Kloosterburen bestond 16 april 2021 90 jaar en het lag in de bedoeling daar een groot feest van te maken.

Door de, bij iedereen bekende, omstandigheden kon dit feest geen doorgang vinden.

Nu alles weer wat genormaliseerd is, willen we het 90-jarig bestaan niet zomaar voorbij laten gaan en daarom wordt het weekend 17 en 18 juni 2022 een feestweekend voor onze voetbalvereniging.

Om dit feest mogelijk te maken is een commissie gevormd die er een knetterend feest van wil maken.

De vrijdag is het meer officiƫle gedeelte van het weekend waarbij onder andere een receptie hoort. Hoe deze vrijdag er exact uit gaat zien, is op dit moment nog niet bekend. Wel zal er muziek van Kick Off aanwezig zijn.

De zaterdag staat overdag in het teken van de jeugd en er zal een grote tent komen waar later op de dag en avond iedereen die VV Kloosterburen een warm hart toedraagt, welkom is.

Hoe het er verder uit gaat zien, is op dit moment niet helemaal duidelijk, maar houdt 17 en 18 juni vrij in Uw agenda, zodat U kunt genieten, oude herinneringen ophalen, feestje vieren en gewoon er zijn zonder allerlei rare regels.

Namens commissie 90+1

Harry Reitsma