Woltersum 2 - 't Daarde van Klooster

Zonder Jan Scholtens, moest de plaatselijke patatfabriek bevoorraden, zonder Johan Timmer, had zijn grote teen gestoten aan de Warfhoester bloembakken, zonder Hansie Slagbaar, nog zwaar onder invloed van Brandbier, moesten we het opnemen tegen het hoog geplaatste Woltersum 2. Ook Michiel Stam was verhinderd v.w. werkzaamheden aan de weg, waardoor ook co leider Harry afwezig was, om, indien nodig, zorg te verlenen.
Als compensatie maakte good-old Adrianus van der Klei deel ui...t van het door Ieniemienie en Boets samengestelde elftal. Sander Medemoa was er ook weer, maar had nog een forse conditieachterstand vooral veroorzaakt door verplichtingen behorend bij de huwelijkse staat.
Desalniettemin werd er met 3-4 gewonnen, waarbij Ron, "Bep" Bolt 4 x trefzeker was. Van horen zeggen kwam het bericht dat naast Ron vooral Dennie Rukkie een puike partij speelde. Maar dat mocht ook wel een keer! Maar alle gekheid op een stokje, de eerste overwinning is een feit. Volgende week thuis tegen Farmsum 3, maar daarover later meer!
De zondag werd helemaal een topdag door de 7-1 winst van het eerste en de 2-4 overwinning van het Twaide en niet te vergeten de 2-1 winst van EKC!