EKC heeft trainingsstaf rond

.
Wij zijn trots dat we Olger Jonker en Jasper Dijkstra kunnen presenteren als nieuw trainers duo van EKC 1. Zij zijn de opvolgers van Joost Gerdez , die na 10 jaar afscheid neemt van EKC. Dit werd door de commissie van EKC op de juiste wijze gewaardeerd,  Gerdez werd benoemd als de eerste erelid van EKC.  Ook bij EKC 2 is er een nieuwe trainers duo, Theo Knol en Henk Strijksma. We hebben in beide trainers duo veel vertrouwen en goed dat er een frisse wind waait bij EKC dames uit Eenrum en Kloosterburen.

Commissie EKC.

LKC zoekt spelers voor O19

De voetbalverenigingen VV Kloosterburen en FC LEO zoeken spelers voor aanvulling van het O19 team. Ben je 18 of 19 jaar en wil je met leeftijdsgenoten in een leuk team voetballen, meld je dan aan bij een van de verenigingen. Het team voetbalt op zaterdag om 10.00 uur in Leens (najaarsreeks) en Kloosterburen (voorjaarsreeks). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Boneschansker (info@fcleo.com) van FC LEO of Ron Bolt (jeugdbestuur@vvkloosterburen.nl) van VV Kloosterburen.

Geen

Geen