PROGRAMMA ACTIEWEEKEND VV KLOOSTERBUREN

Vrijdag 28 juni en zaterdag 29 juni  actieweekend bij  VV Kloosterburen.

We hebben de afgelopen maanden ons sportpark verduurzaamd met o.a. een nieuw geïsoleerd dak op de kantine met daarop weer 20 zonnepanelen en  led-verlichting op het trainingsveld.

Voor dit project hebben we subsidies binnen kunnen halen en de gemeente heeft ook een bijdrage gedaan.

We hebben nog een klein tekort in onze begroting, vandaar het idee om een actieweekend te houden.

LKC zoekt spelers voor O19

De voetbalverenigingen VV Kloosterburen en FC LEO zoeken spelers voor aanvulling van het O19 team. Ben je 18 of 19 jaar en wil je met leeftijdsgenoten in een leuk team voetballen, meld je dan aan bij een van de verenigingen. Het team voetbalt op zaterdag om 10.00 uur in Leens (najaarsreeks) en Kloosterburen (voorjaarsreeks). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Pieter Boneschansker (info@fcleo.com) van FC LEO of Ron Bolt (jeugdbestuur@vvkloosterburen.nl) van VV Kloosterburen.

TOERNOOIEN VV KLOOSTERBUREN

De vv Kloosterburen uit het gelijknamige dorp organiseerde zaterdag 15 juni een drietal toernooien op haar sportpark "Westerklooster". 's Morgens speelden de pupillen onder 8 jaar en 9 jaar voor de 5e maal om de "Opa Henk Cup", vernoemd naar Henk Korhorn die in het verleden veel voor Kloosterburen betekend heeft. De uitslagen van de O9 waren:

zaterdag, 22 juni 2019
Kl'buren O9-2 - Toern De Monnik