"VV Kloosterburen trots op nieuwe subsponsor".

Agripersoneel en VV Kloosterburen zijn een samenwerking aangegaan voor de komende 3 seizoenen.
Net als "de Kloosterboeren" is Agripersoneel actief in de agrarische sector en dus voor alle partijen een zeer aanvullende subsponsor.
Jaarlijks werd de succesvolle netwerkavond georganiseerd, deze zal vanaf nu dan ook de Agripersoneel netwerkbijeenkomst heten. Ook zal Agripersoneel haar logo te zien zijn op de broekjes van het eerste elftal, zowel op het thuis- en nieuwe uittenue.
Daarnaast hebben beide partijen genoeg enthousiaste ideeën voor de toekomst.
Op de foto Harrie en Andrea van Agripersoneel met een mooie bos bloemen!

VV Kloosterburen gaat voetballen op zaterdag

In het seizoen van 2024/2025 zal het eerste elftal van onze vereniging op zaterdag gaan voetballen. Een moeilijk besluit maar een besluit waar we als vereniging achter staan. Afgelopen periode hebben we veel gesprekken gehad met leden. Hieruit kwam naar voren dat de wens was om op zaterdag te gaan voetballen. De voornaamste redenen hiervoor waren: reisafstand verkorten en spelplezier vergroten. Het liefst voetbal je tegen dorpen uit de regio. Wat hebben we ondernomen voordat we deze keuze hebben gemaakt?
* Gesprekken met het eerste elftal
* Gesprek gevoerd met een groep leden die nauw betrokken zijn bij de vereniging
* Ledenbijeenkomst op 8 januari en 15 januari 2024
* Leden laten stemmen voor zaterdag of zondag

Hieruit kwam naar voren dat een zeer grote meerderheid wenst om op zaterdag te gaan voetballen in het belang van de vereniging. Op dit moment hebben we een spelersgroep die zijn schouders onder het zaterdag voetbal wil gaan zetten. In de toekomst weten we niet wat er met de zondag competitie gaat gebeuren, omdat het zondag voetbal steeds meer verdwijnt uit onze regio.

We kijken er dan ook naar uit om volgend seizoen weer de derby’s te beleven.

Namens het bestuur,

Olger Jonker

zaterdag, 24 februari 2024
Noordpool VR1 - EKC VR2