EKC Trots op het vastleggen van nieuwe trainer!!

EKC Trots op het vastleggen van nieuwe trainer!!
 
EKC is trots dat ze Hiwa Barani hebben aangesteld als nieuwe trainer voor het seizoen 2021 - 2022.
Hiwa Barani is een zeer gedreven enthousiaste trainer met veel ervaring en trainersdiploma's. Hij is in het bezit van TC 3 en TC 2 en heeft ervaring opgedaan bij vv Helpman, Gorecht en vv Lewenborg. We zijn blij met een trainer van buitenaf, dit zorgt voor een frisse blik en nieuwe inspiratie voor het vrouwenelftal van EKC. We zijn er van overtuigd dat we zo een boost kunnen geven aan het vrouwenvoetbal bij EKC en in de regio.
 
Ron Bolt

90 jarig bestaan!!

90 jarig bestaan

Negentig jarig bestaan VV Kloosterburen


16 april 1931 is Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht.
Per datum 1 april 1985 werd Voetbalvereniging Kloosterburen ten kantore van notaris H. Kooi via een notariële oprichtingsakte met statuten ingeschreven als voortzetting van de voormalige vereniging:
Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht datum 16 april 1931.
De heren Harm van Velsen en Drewes van der Horn hebben de oprichtingsacte onder toeziend oog  van notaris H Kooi ondertekend.
Voor de eerste maal werd de heer van Velsen als voorzitter benoemd en de heer J.T. Bos als secretaris.
En als leden/oprichter werden benoemd: de heer Van der Horn, N.T.H. Werkman. JJ Bolt en B. Smit.
Als er geen Corona zou zijn zouden de leden van de feestcommissie ( Bennie Huizinga, Han Bos en Theo Wijma ) garant staan voor een geweldig feest.
Zo gauw we weten wanneer we dit wel kunnen organiseren zullen wij een feestprogramma in elkaar zetten.
Misschien zou het mooi zijn dat er vanuit de vereniging ook suggesties worden aangedragen om tot een fantastisch feest te komen.
Het moet in ieder geval een feest zijn voor jong en oud.
Houd in ieder geval de site in de gaten voor actuele informatie.
Theo Wijma, voorzitter VV Kloosterburen.  

VV Kloosterburen en Wieger Kooistra verlengen samenwerking.


We zijn erg blij dat Wieger aankomend seizoen weer deel zal uitmaken van onze vereniging. Afgelopen seizoenen hebben we de samenwerking met Wieger als zeer prettig ervaren, dit willen wij graag een vervolg geven. Daarnaast zal Hans Bolt betrokken blijven als elftal leider van het eerste elftal. We zijn er van overtuigd dat we met beide heren mooie resultaten gaan neerzetten met het eerste elftal. 

Bestuur VV Kloosterburen

Vreemde tijden!

Beste leden, 

Deze vreemde tijden bied ons de kans om creatief om te gaan met de situatie. Ondanks alles hopen we over een aantal week weer lekker tegen een bal aan te kunnen trappen. 

Behoefte aan het samen en bezig te zijn wordt steeds groter. Daarom zijn we van mening dat we deze kans kunnen aangrijpen om er wat leuks van te maken. 

De verenigingen VVSV'09, Zeester, De Lauwers, Kloosterburen en FCLEO hebben de handen ineen geslagen om de draad weer op te pakken. De organisatie ligt bij de verenigingen zelf, waardoor we niet afhankelijk zijn van de KNVB. 

In 5 weken tijd zal er een halve competitie worden afgewerkt, door 2 teams per vereniging. Als de maatregelen het toe laten willen we het programma afwerken. 

Met deze regionale aanpak verwachten we dat iedereen weer lekker aan de bak komt. Een heerlijk balletje trappen en nadien de wedstrijd bespreken onder het genot van een drankje. Voetbal zoals voetbal hoort te zijn! 

Wij kijken er erg naar uit. Hopelijk tot snel! 

Met een sportieve groet,
VVSV'09
Zeester 
De Lauwers 
Kloosterburen 
FCLEO

Gratis mondkapje bij je bestelling in de clublijn!

De winterdagen zijn in volle gang, maar helaas staan de sportclubs (gedeeltelijk) al een tijd stil. Desalniettemin komen de feestdagen er weer aan, en daarom willen wij van Sporthuis Winsum de clublijn van VV Kloosterburen promoten. Om de leden in deze tijden wat cadeau te geven bieden wij de volgende actie aan. ''Bij besteding vanaf €25,- krijg je een gratis mondkapje met clublogo cadeau!''

Uitslagen

Geen

Programma

Geen