VVK 3 – EKC VR2

VVK 3 – EKC VR2 
De voetbaldames van EKC 2 speelden op dinsdagavond 14 mei in Groningen tegen het iets lager geklasseerde VVK 3. Eerder had EKC met 3-2 gewonnen maar deze avond zou het toch anders gaan. EKC werkte hard maar zag geen kans om door de defensie van VVK heen te breken. Aan de andere kant lukte het ook VVK niet om een bres te slaan. Keepster Maaike Adema wist alles tegen te houden en ook was Inge Mulder éénmaal de reddende engel. Wel mocht VVK ver komen maar bij de rust stond het dan ook nog 0-0.

Na de rust stond Mila Bolt op het doel. Ook in de tweede helft ging het spel wat heen en weer zonder dat hieruit vooreerst resultaten kwamen. Echter een zondagsschot in de 58e minuut leidde tot de 1-0 voor VVK. EKC moest nu op jacht naar de gelijkmaker maar voorin wilde niets lukken. De gasten deden hun best maar de gelijkmaker wilde niet vallen. Het was VVK dat met een verrassend schot door het midden in de 84e minuut op 2-0 kwam en daarmee de drie punten in huis hield. Woensdag 22 mei is het SC Loppersum-EKC 2 , aanvang 20.00 uur.

VVK 3 – EKC 2 2-0 (0-0). 58. VVK 1-0; 84. VVK 2-0.
Scheidsrechter: G. Muskiet (Groningen)
EKC 2: Inge Mulder, Maaike Adema, Ann Hazenberg, Sophie Rozema, Marlies Tammens, Anouk Koster, Joni Lukkien, Nicky Knol, Mila Bolt, Iris Knol, Sanne Werkman, Floor Knook, Fleur Klijnstra, Noor Veldink.

Met vriendelijke groeten, Jitse Drent