Indeling jeugd samenwerking Kloosterburen, Leo en VVSV seizoen 2021-2022

De indeling voor de oudste jeugd (bovenbouw) is samengesteld. Er is zoveel mogelijk gekeken naar leeftijd zodat er zowel met als tegen leeftijdsgenoten gevoetbald wordt. Zie de bijlage voor de indeling.

Voor onze jongste jeugd (wat nu o9 en o11 is) blijven de teams in principe hetzelfde en worden ze een o12 en o10. Voor de jongste spelers zoeken we nog aanvulling zodat er eventueel een o9 team nog ingeschreven kan worden. Dus wil jouw zoon of dochter voetballen neem dan contact op met het jeugdbestuur (jeugdbestuur@vvkloosterburen.nl) en dan kan hij/zij vrijblijvend meetrainen aan het begin van het komend seizoen om te kijken of ze het leuk vinden. Hopelijk tot snel!

Sluiting velden!

In week 25 hebben we helaas alweer de laatste trainingsweek! Na deze week sluiten de velden en worden deze ingezaaid. We wensen jullie allemaal een goede zomervakantie en hopen dat we na de zomer weer normaal kunnen voetballen en de gezelligheid in de kantine weer volop aanwezig is.

Nb: De kleedkamers zijn deze week gesloten ivm onderhoud.

Groeten het bestuur.

Kom op zondag voetballen!

Bij VV Kloosterburen kunnen wij altijd enthousiaste leden bij de senioren gebruiken. VV Kloosterburen is een gezellige dorpsvereniging waar de trainingsopkomsten altijd erg hoog zijn. Moet je nou op zaterdag werken maar wil je toch graag voetballen? Kom dan bij ons voetballen! We hebben drie senioren elftallen waarvan het eerste elftal in de vijfde klasse uitkomt.
Mocht je eens mee willen trainen of wat informatie willen, neem dan contact op met:
bestuur@vvkloosterburen.nl

Tot snel!  Olger

90 jarig bestaan!!

90 jarig bestaan

Negentig jarig bestaan VV Kloosterburen

16 april 1931 is Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht.
Per datum 1 april 1985 werd Voetbalvereniging Kloosterburen ten kantore van notaris H. Kooi via een notariële oprichtingsakte met statuten ingeschreven als voortzetting van de voormalige vereniging:
Voetbalvereniging Kloosterburen opgericht datum 16 april 1931.

Geen

Geen